Відомий український музикант, репер Позитив, розмістив черговий шедевр-карикатуру смерті Путіна.

Репер Позитив показав у своєму Instagram, на який підписано понад 576 активних користувачів, карикатуру, яку створили спеціально як колекцію NFT українські та білоруські художники.

Олексій Завгородній вибрав ту карикатуру, на якій Путін має пакет АТБ на голові. А текст до цієї карикатури з відомої реклами:

"Ти мене дізнаєшся, я буду в пакеті АТБ".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Карикатури створили українські та білоруські незалежні ілюстратори, які засуджують агресію з боку рф і рб по відношенню до української держави. Всі кошти від продажів NFT будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, лікування поранених і гуманітарну допомогу постраждалим від війни українцям. Вартість одного зображення становить від $25 до $1000.

Також Позитив закликав українські інформаційні війська допомогти в блокуванні тих компаній, які залишилися працювати в рф.

Він записав відео на тлі звуків вибухів, і попросив долучатися до Інформаційних військ тим, хто не може тримати зброю.

Раніше Олексій розмовляв тільки російською мовою, але тепер свідомо перейшов на українську, і звертається до своїх шанувальників рідною мовою, і у нього досить добре виходить.

Нагадаємо, раніше дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська показала ще один прояв цинічності окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український пілот перед смертю відвів літак від села, щоб врятувати мирних жителів.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Подоляк знайшов парадокс у російській агресії проти України.