Зимова олімпійська чемпіонка зі стрибків з трампліну Джуліан Сейфарт роздяглася і виставила на аукціон свою фотографію Playboy топлес в надії зібрати гроші для постраждалих під час вторгнення росії в Україну.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зимовий Олімпійський стрибун з трампліну Джуліан Сейфарт поділився постом, де знявся оголеним для Playboy в надії зібрати гроші для України.

Сейфарт, яка брала участь у змаганнях Women's Normal Individual в Пекіні, знялася оголеною для Playboy в березні минулого року, але серія знімків була опублікована ще раз, коли вона намагається зібрати гроші для тих, хто страждає в Україні під час російського вторгнення.

Джуліан Сейфорт
Джуліан Сейфорт

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

В Instagram Playboy опублікував фотографію, що закриває її соски, з підписом: "Відмінний вчинок від @juliane_seyfarth! Стрибун з трампліну і красуня з обкладинки Playboy в березневому номері 2021 року віддає свій зношений і підписаний стартовий номер на Зимових Олімпійських іграх 2022 року в Пекіні з поважної причини. Всі виручені кошти вона жертвує до Фонду @rtlwirhelfenkindern для підтримки тих, хто постраждав у війні на Україні. Ви можете зробити ставку на стартовий номер на @unitedcharity. Чого ж ти чекаєш?"

Це слідує за публікацією, яку вона зробила в Instagram, в якій вона виставила на аукціон свій лижний комбінезон номер 22. Вона написала: "Я вирішила продати з аукціону свій стартовий номер з Олімпійських ігор в Пекіні з поважної причини. Виручка повністю йде до Фонду @rtlwirhelfenkindern. Тисячі людей тікають з України, діти відриваються від сімей і втрачають житло. Ніхто не може полегшити їхні страждання, але ми можемо допомогти кожному зробити невеликий внесок у допомогу цим людям вже зараз. На @unitedcharity ви можете подати заявку на мій підписаний Олімпійський стартовий номер з сьогоднішнього дня. Я буду радий, якщо ви поділитеся цим постом""

Джуліан Сейфорт
Джуліан Сейфорт

Wir helfen Kindern, що в перекладі з англійської означає «Ми допомагаємо дітям», звернула свою увагу на триваючу кризу в Україні, і тепер зірка спорту займається підвищенням обізнаності.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що понад 70% росіян підтримують війну в Україні.