Соліст відомої ірландської рок-групи U2 Боно до Дня святого Патріка написав вірш, у якому згадав Володимира Зеленського і Путіна.

Про це заявила речник палати Представників Конгресу США Ненсі Пелосі, передає The Hill.

За словами Пелосі, музикант сам надіслав їй вірш зранку. Спікер навіть зачитала уривок у Капітолії цього четверга на щорічному обіді «Друзі Ірландії».

У своїй поезії Боно назвав російського президента Путіна психом і порівняв його зі зміями, що символізують зло. У свою чергу українського лідера Володимира Зеленського рокер зіставив з самим святим Патріком - головним героєм свого твору і ключовим релігійним персонажем в Ірландії.

«Святий Патрік вигнав змій своїми молитвами, але це ще не все, що потрібно,

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли змія символізує зло, яке виникає і ховається у вашому серці, коли воно розривається.

Але в смутку і страху, саме тоді можуть з'явитися святі, щоб знову вигнати цих старих змій.

І вони борються за те, щоб ми були вільні від психопатів у цій родині.

Горе і біль Ірландії – тепер Україна, а ім'я святого Патріка – Зеленський», - цитує вірш ірландця Ненсі Пелосі при цьому не приховує посмішки на своєму обличчі.

Варто зазначити, що днями в Instagram U2 з'явився пост, присвячений нашій країні. У ньому музиканти говорять про те, що сьогодні українці показують усьому світу, як насправді виглядає свобода.

«Хуліган по сусідству не здолає», - пишуть U2, а далі публікують англійський переклад відомого вірша Тараса Шевченка «І мертвим і живим і ненародженим…».

Нагадаємо, що Ілон Маск продовжує знущатися з путіним.

Читайте також, що Ектор Хіменес-Браво вирушив до Польщі допомагати українцям.