Півзахисник "Динамо" Беньямін Вербич, який тимчасово виступає за варшавську "Легію" не залишився осторонь та підтримав Україну після повномасштабного вторгнення росії.

Про це повідомили на сторінці в Instagram футбольного клубу "Динамо Київ".

Беньямін Вербич вирішив допомогти Україні у війні, яку розв'язала росія. Саме тому він закупив для військових необхідну в бойових діях техніку та екіпірування.

Беньямін Вербич, скріншот: YouTube
Беньямін Вербич, скріншот: YouTube


Зазначається, що для потреб армії Вербич придбав дрон, бронежилети та медикаменти, які вже передав армії України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли почалася війна, я хотів допомогти українській армії фінансово, але дядько моєї дівчини підказав, що українським військовим необхідні дрон із тепловізором, бронежилети, медикаменти та джгути для зупинки кровотечі. І я вирішив знайти ці речі у ЄС. Це виявилося нелегко, але разом із друзями та дівчиною нам вдалося закупити все необхідне та переслати до України", - зазначив футболіст Беньямін Вербич.

Нагадаємо, українка з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку про все, що там відбувалося: "Неймовірні знущання". Музикант поспілкувався з родиною, якій вдалося вибратися з Маріуполя

Раніше Знай писав, зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко зізналася, від яких звичок хоче позбутися після війни: "Плачу, потім злюся". Хореограф розповіла, яких звичок хотіла б позбутися в майбутньому.

Також Знай повідомляв, кулінар "МастерШеф" Вова Ярославський відкрив секрет, як впоратися з дефіцитом дріжджів: можна їх виростити. Кулінар розповів, що робити, якщо у вас залишилося мало дріжджів.