Голлівудська зірка Хеллі Беррі відвідала церемонію вручення премії Critics Choice Awards з новою короткою зачіскою, яка вразила її шанувальників, і їй не терпілося показати свій новий образ онлайн-фанатам.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Холлі Беррі вийшла на червону доріжку Critics Choice Awards з абсолютно новою зачіскою.

55-річна нестаріюча зірка "Людей Ікс", схоже, повернулася в минуле завдяки своїй приголомшливій трансформації, що повторює короткі стилі, які вона використовувала на початку своєї кар'єри.

В її останній версії фірмового стилю Хеллі поєднує коротку стрижку ззаду і з боків з широкою світлою чубчиком.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Це виявилося хітом в Instagram, фанати хвалили актрису за нову стрижку Пікс, і багатьом вона нагадала її відомого персонажа з «Людей Ікс» шторму.

Хеллі відвідала церемонію вручення премії Critics Choice Awards в готелі The Century Plaza в Лос-Анджелесі в неділю ввечері і отримала нагороду SeeHer, яка присуджується жінкам, які розсовують кордони і перемагають стереотипи.

Після її перемоги вона написала в Instagram: "Для мене було великою честю сьогодні ввечері отримати нагороду SEEHER ... ось кожній людині, яка відчувала себе приниженою, незрозумілою, маргіналізованою і знеціненою. Тепер прийшов час усім нам встати, об'єднайтеся і нехай наші голоси будуть почуті!"

Нагадаємо, що Холлі Беррі показала стоячі соски в купальнику.