Відома українська блогер, дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова показала, як українці переживають ці непрості часи. Вона опублікувала ролик у соцмережі instagram, на якому люди виконують відому українську пісню.
Катерина Репяхова показала, що в цей складний для кожного українцям час є місце добру і нехай невеликому, але щастя. Так, вона поділилася роликом, який був знятий в одному з волонтерських штабів. На відео українці співають під гітару знамениту пісню.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Дружина Віктора Павлика зазначила, що українці стали ще ближчими і ще згуртованішими. Кожен підтримує іншого як може.

"У такій простій обстановці є щось непідробне, справжнє, душевне. Ми зараз єдині, ми підтримуємо один одного. Сьогодні ми відвідали волонтерський штаб, де велика команда людей годує переселенців, відправляє необхідні речі і ліки військовим і просто піклується про людей, яким зараз необхідна допомога", - розповіла Репяхова.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії