Легендарний хореограф Олена Шоптенко розповіла про звички, які сформувалися у неї за ці тижні війни. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Олена Шоптенко зазначила, що щоранку звикла перевіряти новини і зі сльозами на очах відчувати сильний біль за народ і країну. Вона зізналася, що сподівається незабаром позбавиться від цих звичок.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

"Кажуть, звичка формується 21 день. Сьогодні 21 день, як я, прокидаючись щоранку, насамперед зі страхом читаю новини про те, як пройшла ніч — відчуваю сильний біль і ненависть, плачу, потім злюся; дзвоню близьким, щоб дізнатися в порядку вони — нервую, переживаю, злюся; переглядаю телеграм-канали — перевіряю, поширюю, тривожуся; знову переглядаю новини — плачу, потім злюся. Це зовсім не ті традиції, які я хотіла б закріпити у своєму житті. Мені б хотілося, щоб все це було тією звичкою, від якої можна позбутися", - зізналася зірка.

У той же час Олена Шоптенко зізналася, що у неї є звички від яких вона не позбудеться навіть після перемоги. Вона зазначила, що завжди буде захоплюватися українцями, ЗСУ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Однак є звички, від яких я ніколи не позбудуся, коли ми переможемо. Це захоплення нашими. Нашими сильними духом і вільними людьми, самовідданими волонтерами, безстрашними жінками, які будь-що-будь рятують своїх дітей, нашими непереможними воїнами на всіх фронтах. Це подяка за те, що близькі живі, за великодушність і допомогу оточуючих, за збиту ворожу техніку, за врятованих людей. Це гордість за свою країну, за Свій народ і за те, що я українка. Слава Україні!",- зазначила вона.

Раніше Знай писав, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька зізналася, що у неї стався нервовий зрив через війну:"випала на два дні".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди".

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".