Бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року Дар'я Білодід розповіла, що отримує багато повідомлень від зомбованих росіян з образами. Вона зізналася, що пишуть навіть діти. Про це повідомляє sport.ua.

Дарина Білодід розповіла, що отримує багато повідомлень від росіян з образами на свою адресу. За її словами пишуть їй щодня і серед адресатів є російські спортсмени і навіть діти.

Дар'я Білодід, instagram.com/dariabilodid
Дар'я Білодід, instagram.com/dariabilodid

"Мені щодня пишуть якусь гидоту. Що я тварюка, що я скінчена. Дуже багато гидот мені пишуть. Причому і російські спортсмени, навіть російські діти. Це так смішно виглядає, що вони дозволяють собі таке писати, так ображати, висловлюватися. Це просто зомбовані люди, які вірять в те, що їм вливають у вуха, і так виливають весь цей бруд. Краще вже мовчати, ніж так нахабно і нелюдяно виливати цей бруд на людей, які борються і хочуть, щоб в їхній країні все було добре", - розповіла вона.

Дар'я Білодід, фото European Judo Union
Дар'я Білодід, фото European Judo Union

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спортсменка зізналася, що деяким відповідала без образливих слів, намагаючись пояснити, що їхня країна напала на Україну і вбиває мирних жителів. Втім, ніхто їй не вірив і вона зрозуміла, що доносити правду до цього народу - марно. Вона зазначила, що більше не відповідає їм, адже у них своє бачення, яке відрізняється від усього світу.

Раніше Знай писав, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька зізналася, що у неї стався нервовий зрив через війну: "Випала на два дні".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди".

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".