Популярний український теле- і радіоведучий, колишній "Холостяк" Микита Добринін розмістив відеоролик, в якому показав весь біль України від російського вторгнення.

«Вони руйнують наші домівки, оточують своєю ненавистю, хочуть стерти нас з лиця Землі. Але ми вистоїмо!», - підписав Добринін відео, в якому зібрані кошмарні кадри руйнувань і смертей, які сіють на нашій землі російські загарбники.

Микита Добринін. Фото: скріншот youtube
Микита Добринін. Фото: скріншот youtube

«Як я люблю вашу родину ви неймовірні, здоров'я вам сил та терпіння! Дай боже, щоб швидше все закінчилося! Україна з таким коханням точно переможе зло!!», «Мені ще ніколи в житті не було так боляче за мою Україну! І я ще ніколи в житті так не пишалася нашими людьми, нашими ЗСУ та нашою владою!», «Щиро вірю, що перемога за нами!!! Боже, Україну збережи!!!!», «Віримо в Україну, скільки болю та втрат. Боже, поможи, згної супостата», «Як хочеться мирного неба... перемоги... Слава Україні!», - пишуть українці у коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Какая чушь, и вы ещё верите в победу. Ваши солдаты вами прикрываются. Не выпускают вас покинуть те места, где идёт обстрел. Вы голодные, холодные сидите в подвалах вместе с детьми и выкладываете такую чушь, очнитесь. Как зомби апокалипсис», - втручаються в коментарі громадяни країни-агресора.

«Ми з нашими солдатами мочимо ваших пачками! А ви не пишіть тут, а йдіть ставати в чергу за цукром, в банкомат і нах*й, бо дуже багато у вас охочих!!!», - дають відсіч окупантам в соцмережах.

Нагадаємо, Даша Квіткова зізналася, що росіянам краще нічого не доводити: "Путін головного мозку".

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", "Гопніки, пацики і консерви": Микита Добринін з автоматом озвучив свіжий рейтинг ТОП армій світу.

Крім того, "Все буде Україна": Даша Квіткова проводжає Микиту Добриніна в наряд. Захищатиме Батьківщину.