Відомий російський музикант, який неодноразово підтримував Україну, Андрій Макаревич нагадав росіянам про ганебну долю третього рейху.

Артист записав своє нове звернення до народу Російської Федерації, і нагадав про те, чим закінчився Третій Рейх. Він завжди був на боці України, і зараз, нічого не змінилося.

У своєму зверненні він зазначив, що навіть фюреру Адольфу Гітлеру не приходило в голову робити те, що зараз творить Кремль, зокрема, Володимир Путін.

Андрій Макаревич, скріншот: YouTube
Андрій Макаревич, скріншот: YouTube

"Навіть Гітлеру не спало на думку оголосити, що радянська армія сама розбомбила свої міста, взяла в блокаду Ленінград, щоб дискредитувати миролюбний Рейх", – написав Макаревич.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент, за його словами, весь світ зіткнувся з четвертим Рейхом, і все може закінчитися для керівництва Росії ще плачевніше, ніж для Гітлера. Після всіх подій Німеччині довелося ще дуже довго виплачувати репарації.

"Тим, хто ще не зрозумів, що ми вже в четвертому Рейху, потрібно негайно згадати, чим скінчився третій", – написав музикант.

Макаревич, фото facebook
Макаревич, фото facebook

Варто відзначити, що величезна кількість знаменитостей виступила проти агресії Росії на території України. Йдеться як про світових зірок, так і про російських, яким за це може загрожувати термін. Багато хто навіть покинули країну, щоб їх не посадили у в'язницю на 15 років за порушення законів.

Нагадаємо, що підсолодити агонію Путіна: українці готові відправити вантаж цукру в Новосибірську область

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь

Також, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів