У соціальній мережі повідомили трагічну новину про українського актора і звукорежисера Павла Єременка. Стало відомо про те, що він, на превеликий жаль, загинув у Чернігові через обстріл ракетами окупантів.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі " УНІАН Lite"

Всім жителям України відомо, що агресивний окупант продовжує скидати бомби на міста України. Путін дає жахливі накази - вбивати мирних жителів, жінок і дітей.

Чернігів після атаки росіян
Чернігів після атаки росіян

«У Чернігові під час бомбардування стадіону Гагаріна загинув 24-річний український актор і звукорежисер Павло Єременко 11 березня стадіон атакували ворожі бомби, актора привалило плитою. Медикам вдалося витягнути його з-під завалів, але Павло помер у лікарняній палаті. "Його госпіталізували в лікарню з важкими травмами. Але того дня в Чернігові зникло світло. Зробити КТ не було можливості. Йому потрібно було робити операцію, але ми не встигли. 12 березня на руках нареченої він помер. Я досі в це не вірю",- розповіла подруга артиста", - повідомляється трагічна новина в мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На превеликий жаль, український актор загинув на 24-му році. Він був дуже молодий і міг радувати українців своєю творчістю ще довгі роки. Окупанти обов'язково отримають по заслугах, і вони точно відповідатимуть за те, що забирають життя у невинних людей.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ знищують ворога по всіх фронтах.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, коли Зеленський і Путін можуть зустрітися.