Російська телеведуча Регіна Тодоренко, відома, зокрема, за програмою «Орел і решка» , вагітна вдруге. Про свій цікавий стан зірка заявила на зйомках шоу «Маска» на НТВ, де вона сидить в журі.

Фанати ведучої вже давно здогадувалися, що Регіна і її чоловік Влад Топалов чекають на дитину. Однак сама зірка ніяких заяв не робила. Усі сумніви фанатів розвіялися, коли Тодоренко з'явилася на шоу маска в прозорій рожевій сукні, що відкриває її круглий живіт.

Можливо кольором вбрання телеведуча натякає на стать майбутнього малюка.

Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ
Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ

Як зазначає російське видання Starhit, довгий час зірка приховувала свій стан драпіруванням і просторими нарядами. Під час виступів конкурсантів вона намагалася зайвий раз не вставати з місця. Та й оператори «Маски» знімали Тодоренко в основному вище пояса і анфас.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Колеги Регіни, звичайно ж, були в курсі майбутнього поповнення в зірковій родині. Валерії та Йосипу Пригожину 31-річна Тодоренко зізналася, що народжувати вона повинна в червні, а Тимур Родрігез і Філіп Кіркоров часто цікавляться самопочуттям ведучої.

Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ
Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ

Під час ефіру вагітна Регіна Тодоренко буквально «купалася» в увазі інших суддів, які частенько відпускали жарти в бік матусі.

Нагадаємо, що переможниця Євробачення Руслана попередила світ, що путін не обмежиться Україною і піде далі.

Читайте також, що Оля Цибульська публічно заявила, що в Україні найкращі люди.