Відома українська співачка, переможиця «Євробачення» Руслана Лижичко закликала українців нести правду в світ про ситуацію, що склалася в оточеному Маріуполі.

«Ми, люди, маємо щодня стріляти свої патрони в інформаційний простір. Ми там маємо розвивати свої месенджі, щоб світ здригався і розумів, що тут все дуже непросто. Я переслуховую всі звернення і заяви президента Володимира Зеленського… І якщо Володя має бути толерантним і не може напряму сказати «Люди, що ви робите?!», я можу собі дозволити, я не політик… Ми чітко заявили, що ми – Європа, ми – цивілізація. Ми не хочемо туди, до ведмедів… Якщо ви бачете, як гинуть діти, люди в Маріуполі, то у вас не все добре… Ви не можете говорити, що ви розробили безпеку, і по ній дієте… Зараз зрозуміло, що путін буде іти далі. Це не війна росії проти України, це Третя світова. Вони з задоволенням зачинилися в своїх Лужниках, зробили свято на крові і трупах наших людей. Маріуполь – найбільша траагедія сучасності. Ми мусимо розповсюджувати наші послання. Якщо світ не буде діяти, в Маріуполі за тиждень буде не менше 100 тисяч мертвих людей», - впевнена співачка.

Вона також звернула увагу на те, що загарбники не дають створити гуманітарний коридор з міста.

«Це вже більше, ніж звірство, ніж геноцид. Цьому немає визначення, і це піде далі. Вони вже оголосили війну НАТО – то чому НАТО сцить?», - запитала Руслана.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виконавиця нагадала, що ембарго і санкції проти Росії все ще недостатні.

Маріуполь, фото: вільне джерело
Маріуполь, фото: вільне джерело

«Вони роблять собі свято, коли в нас мруть діти», - додала вона.

Раніше Знай писав, Руслана відкрила українцям очі на те, що твориться у Маріуполі - правда лякає: "Трупи ніхто не прибирає".

Також ми писали, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами Росії: "Нам буде весело і добре".

Нагадаємо, Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести Путіна: "Не бійтеся, вас більше". Співачка Тіна Кароль звернулася до росіян після того, як їй довелося виїхати з рідного дому.