Відома українська актриса Ольга Сумська, яка продовжує перебувати в Києві, розповіла про те, як підтримує зв'язок з дочкою, яка проживає в рф.

В інтерв'ю КП в Україні Сумська розповіла, що знаходиться у столиці. За її словами місто має знати і "відчувати цю підтримку від киян".

Про те, як переживає повітряну тривогу, розповіла в двох словах: "коли лунають сирени, ховаємося в коридорі, за принципом двох стін. Іноді спускаємося в паркінг. Молитва заспокоює".

Ольга розповіла, що не збирається кидати свого Борисюка самого в місті. Їхати в інший регіон України — не бачить сенсу, а перебратися за кордон самій з дочкою - не згодна.

Сумська розповіла, що через два дні після початку війни не стало її мами, якою вона дуже пишалася. А за кілька днів до жахливих подій актрисі приснився жахливий сон.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ось вам і сон...мабуть, Господь забрав її, щоб вона не бачила всіх жахливих подій, які сьогодні ми переживаємо", - розповідає Ольга.

Також Ольга розповіла, що неодноразово зверталася до росіян, але там ніхто не хоче нічого чути, а зараз тим більше після закону про кримінальну караність.

"Кілька моїх російських колег все ж телефонують, але не можуть абсолютно нічого зробити, тому що бояться", - зазначила Сумська.

Також Сумська заявила, що її дочка Антоніна всім серцем переживає за нас, за Україну...

"З перших днів війни її сторінку закидали гнівними коментарями, мовляв, давай, висловлюйся ... болюче питання. Тотальна залежність від обставин, в яких вони знаходяться і найголовніше – двоє дітей, за яких вони з чоловіком відповідають", - виправдала Сумська мовчання дочки.

Також Ольга зазначила, що"розпалювання ненависті і розбрату під час війни - це останнє, чим можуть займатися українці і це не робить нам честі".

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала, якою могла б бути реальність, якби не російські бомбардування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, у що окупанти перетворили життя українців.

Також "Знай.ua" писав, що Сумська показала, чим зараз живе Україна.