Відома українська акторка Ольга Сумська продовжує ділитися інформацією про те, як Україна страждає внаслідок російської агресії. Відповідну сторіз вона розмістила на власній сторінці в Instagram, де за нею стежать 727 тисяч прихильників.

Зокрема, вона поділилася кадрами того, як приймає українських дітей-біженців школа в Італії. Маленьких українців нові однокласники привітали бурхливими оплесками. Помітно, що діти трохи зніяковіли від такої уваги до них.

Крім того, акторка Ольга Сумська нагадала, що північ Київщини чекає на прихід ЗСУ.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

«Ми живі. Досі в окупації. Без світла. Час від часу вдається завозити їжу з України. Багато людей з окупованих територій вдалося вивезти. Мародерство. Стріляють в цивільних. Ми будемо тут чекати наших…», - пишуть люди з Димера.

Також акторка розмістила знімки розбомбленого Маріуполя та постраждалих мешканців міста.

«Господи, Маріуполь, рідний!!! Молимося за вас, дорогі наші!!!», - написала вона в сторіз під публікацією про заблоковане місто. Я

Як відомо, дитинство і юність головної Роксолани Ольги Сумської минули у Запоріжжі, яке також зараз зазнає нещадних бомбардувань від російських окупаційних військ.

Нагадаємо, що Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві: продовжує збирати кошти для ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили 4 літаки, 3 вертольоти російських агресорів і підійшли з тилу

Також, Ольга Сумська ридає над зруйнованим російськими загарбниками Харковом: "Фільм жахів".