Днями актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий вкотре звернувся до НАТО і особисто до канцлера Німеччини Олафа Шольца із закликом закрити небо над Україною. Комік нагадав Європі, що після нашої країни путін переключиться на них.

Для більшої наочності в своєму Instagram Кошовий опублікував відео від активістів, яке останнім часом активно поширюється в Мережі, із «бомбардуванням» сучасного Берліна.

За допомогою спецефектів автори ролика наклали на пейзажі німецької столиці польоти ракет, вибухи, пожежі, ворожі вертольоти в небі – все те, що сьогодні є реальністю для українців. «Ракети» прилетіли, зокрема, в Бранденбурзькі ворота, 368-метрову берлінську телевежу і житлові будинки. На тлі чутні крики людей і серену повітряної тривоги.

Таким страшним відео активісти намагаються звернути увагу Європи на війну в Україні та на загрозу для світу:

«Війна все ближче. Україна бореться за наші цінності. Зупиніть російську агресію. Будьте з Україною», - з'являється повідомлення в кінці відео.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну.

Читайте також, як дизайнер Жан Грицфельдт у Берліні представив колекцію, присвячену війні в Україні.