Відома співачка Злата Огнєвіч обурилася тим, що в західній Україні прибуває гуманітарний вантаж, та його одразу не віддають тим, хто цього потребує.

Огнєвіч у своєму Instagram зняла кілька сторіс та вирішила навчити "куркулів" як треба діяти з гуманітарною допомогою.

"Люди на західній Україні, не ганьбіть країну. Гуманітарну допомогу треба безкоштовно видавати людям біженцям, які того потребують. Гуманітарна допомога — це безкоштовна допомога! Звертайтесь і не мовчіть. Я знала, що буде людський фактор, але й на вас знайдеться управа", - заявила Злата, імовірно, згадавши часи членства у партії відомого харизматика Ляшка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Де Злата взяла інформацію про нібито приховану гуманітарку, ніхто не знає, а імовірно дівчину просто використали у інформаційній війні, адже мільйони людей, які прибувають вже 26 днів підряд отримують і безкоштовні харчі, і безкоштовний одяг, а якщо є скарги, то вони швидко вирішуються.

Після цього Злата вирішила все-таки уточнити, і написала, що то стосується не всіх мешканців західної України, а лише тих, хто намагається приховати гуманітарні вантажі.

Нагадаємо, раніше французька компанія Леруа Мерлен не йде з ринку росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переляканий путін змінив вже тисячу працівників, боячись бути отруєним.

Також "Знай.ua" писав, що Тодоренко розкрила другу вагітність, ігноруючи війну в Україні.