Українська співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці в Instagram поширила відео Володимира Зеленского, зняте для іноземців. Президент показав усі жахи війни, які принесла на нашу територію російська федерація.

«Це біль, який я не можу описати словами… Одні сльози… Розриваєтеся душа. Я вірю в перемогу! Я вірю в нашу армію, я вірю в нас! Я вірю в Україну, я вірю!» - емоційно висловлює свої почуття співачка.

Звернення українського президента було опубліковане на офіційних сторінках гаранта у неділю, 20 березня. Відео складається з кількох уривків, які ілюструють реалії війни: сирена тривоги, вибухи, зруйновані будівлі, автомобілі, цілі міста, убиті тварини і люди – чиїсь друзі, батьки, діти. І нескінченні сльози сотень тисяч українців і українок.

Володимир Зеленський розповів про майбутнє. Скріншот
Володимир Зеленський розповів про майбутнє. Скріншот

Усі ці жахи описує словами особисто Володимир Зеленський англійською мовою. Разом з тим президент висловлює надію на кращий фінал і ще раз підкреслює, що українців не здолати:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Ми виграємо. Будуть нові міста. Будуть нові мрії. Буде нова історія. Буде, безсумнівно. І тих, кого ми втратили, пам’ятають. І ми знову співатимемо, і святкуватимемо заново», - говорить український лідер.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько підбадьорила українців - "русскому миру" настане кінець.

Читайте також, що Ольга Сумська показала, якою могла б бути реальність, якби не російські бомбардування.