Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі групи "НеАнгели" повеселила шанувальників серією кумедних фото, де нібито позує з радником голови ОП і улюбленцем українців Олексієм Арестовичем. Знімки співачка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

За дні війни в Україні багато українців переглянули свій погляд на життя. Так, всеукраїнським улюбленцем став радник Голови ВП Олексій Арестович, який частенько записує заспокійливі відеозвернення до народу.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Так, співачка Слава Камінська вирішила трохи підбадьорити українців і поділилася цілою серією відредагованих фото. На першому фото, де вона позує зі своїм чоловіком і дітьми, вона вставила обличчя Арестовича замість своїх рідних. На інших знімках Камінська позує в обнімку з Арестовичем, хоча насправді це відредаговані кадри з її чоловіком.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Все життя в каруселі ))) Дівчатка, не сваріться. Пізно. У мене все @alexey.arestovich можна їх, якось в прискореному режимі вигнати?",- підписала публікацію зірка.

Раніше Знай писав, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька зізналася, що у неї стався нервовий зрив через війну: "Випала на два дні".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди".Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".