У соціальній мережі з'явилися відомості про те, що один з найпопулярніших артистів росії григорій лепс став жертвою санкцій. Є відомості про те, що він зберігав частину своїх заощаджень в банках Америки і Британії.

Дану інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "Світські хроніки"

Стало відомо, що є ряд російських артистів, які підтримують агресію путіна. Саме до таких виконавців і відноситься григорій лепс, про який зараз йтиметься.

"Григорій Лепс через санкції втратив 20 млн доларів. Співак зберігав частину своїх грошей в американських і британських банках. А тепер Лепс не може виїхати ні в Лондон, ні в Америку. Всі рахунки його заморожені, доступу до грошей він не має", - повідомляється в месенджері.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього, потрібно нагадати, що газманов, семенович, група «блестящие» та інші, також підтримують путіна і його агресивний напад на Україну. Всі ці виконавці нещодавно виступали на концерті, де нібито підтримують російське вторгнення «zaмир».

Також необхідно повідомити, що є статистика, в якій йдеться про те, що 71% жителів рф теж підтримують вторгнення росії в Україну. На превеликий жаль, всі ці люди також причетні до вбивств невинних жінок, дітей і пенсіонерів в Україні.

Майже весь світ бачить, що відбувається, а цивілізовані країни продовжують вводити жорсткі санкції проти громадян рф.

Нагадаємо, що британська розвідка вказала про дуже цікавий факт про Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олексій Арестович звернувся до українців з новою інформацією.