Дочка Володимира Машкова, довіреної особи Путіна на виборах, зізналася, що батько від неї зрікся, через її небажання повертатися в Росію.

Актриса Марія Машкова розповіла, що її батько, російський актор Володимир Машков, звинуватив її в "зраді", через те, що вона відмовилася підтримувати війну в Україні. Про це Машкова розповіла в інтерв'ю CNN.

Володимир Машков виступав на мітингу 18 березня в "Лужниках". За словами Машкової, батько попросив негайно повернутися в Росію з США разом з дочками, щоб "бути хорошою росіянкою" і "просити вибачення за зраду".

"Він попросив мене повернутися в Росію негайно, бути з дочками, бути хорошою росіянкою, попросити вибачення за зраду, бути з росіянами і допомагати боротися з українськими нацистами, – розповіла Машкова.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Машкова вважає, що те, що відбувається зараз, просто неймовірно. Той факт, що так багато росіян, включаючи її батька, вірять, що це насильство хоч якось виправдано, розбиває серце актрисі, заявила вона в інтерв'ю.

"Але, звичайно, це не можна порівняти з тим, що зараз відчувають українські люди, які вмирають", — заявила Машкова.

Актриса додала, що відповіла батькові відмовою і не впевнена, що тепер зможе повернутися в Росію.

Поки важко сказати, чи то в актриси сталося просвітлення, чи то просто не хочеться їхати в санкційну Росію з США.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько показала розпачливе листування сина з батьками з Маріуполя.

Також "Знай.ua" писав, що у соціальній мережі оприлюднили дуже незвичайний малюнок з великим змістом.