Відомий український артист Олег Скрипка даремно часу не втрачав, і написав нову композицію, яка повинна підняти бойовий дух всіх українців, а особливо ЗСУ.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

«Який глибинний зміст невинних жертв, спустошення і люті нелюдської, на нашу долю що припали? Напевно, небо хоче, щоб стали ми сильніше? Напевно, так. Напевно, щоб були більш ми милосердними та щиросердними? Авжеж. І як воно розвіється, рішиться? Яке ж то диво станеться, що возвеличить нас до світла і розради?», - припускає співак.

Він додав, що на Україну чекає воскресіння і оновлення, а народ вже переживає момент єднання в спільній меті.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

«Та хочу зараз прям відчути я ті паростки, ті пагони майбутнього едему, який розквітне на уламках всіх знекровлених містечок, любимих наших міст і наших душ… І світ зникає, все перемелює торнадо в коктейлі ненависті і милосердя, руйнації смертельної і здібностю сердечно об’єднатись заради порятунку завтрашнього дня. І я вас всіх душевно зараз обіймаю. Давайте збережем те відчуття струни дзвінкої мережі об’єднаних сердець», - закликав Скрипка своїх співвітчизників.

Нагадаємо, що Олег Скрипка записав новий кліп у підвалі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.

Крім того, "Дуже не любить росіян": Володимир Дантес показав, як у Харківській області "зупинили" ракету окупантів.