Шоумен Андрій Данилко підтримав радника глави Офісу президента і його заклик влаштувати "рейкову війну". Про це артист заявив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши черговий мем.

Так, Данилко виклав архівне фото Вєрки Сердючки в образі провідниці. У текстовій хмарці співачка заявляє, що готова до протистояння:

«Хтось сказав, рельсова це війна? Я готова».

У коментарях під публікацією шанувальники Андрія Данилка оцінили жарт і заявили, що розраховують на Вєрку Сердючку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що днями Олексій Арестович у черговому відеозверненні запропонував влаштувати так звану «рейкову війну». Політик закликав мирних жителів, зокрема, колишніх залізничників, знищувати залізницю на територіях, які окупували рашисти. Цим самим українці перекриють постачання російських військ і допоможуть нашій армії.

Олексій Арестович. Скріншот
Олексій Арестович. Скріншот

Арестович акцентував увагу на південному напрямку, а також згадав Білорусь. Радник глави ОПУ звернувся до громадян РБ, які проти цієї війни, приєднатися до знищення залізниці на своїй території, щоб не дозволити росії скористатися нею. Зокрема, політик говорив про направлення Гомель-Київ.

Після цього Олексій Арестович став персоною нон-грата у Республіці Білорусь. Генпрокуратура країни відкрила кримінальну справу проти політика. Головне «заспокійливе» українських жінок звинувачують у підбурюванні до вчинення актів тероризму та диверсій.

Нагадаємо, що Кадиров навіть не наближався до України.

Читайте також, що Арестович закликає не знущатися над полоненими, незважаючи на звірства окупанта.