Учасник першого сезону реаліті «Холостячка» і актор команди «Отдыхаем вместе» з «Ліги Сміху» Андрій Рибак під час війни залишається в Україні. Більше того, чоловік поповнив лави волонтерів.

«Хтось захищає Батьківщину на фронті, хтось — у теробороні, а хтось — ставши волонтером. Долучився до добрих справ й учасник 1 сезону романтичного реаліті СТБ «Холостячка», ведучий Андрій Рибак», - зазначають на сторінці «Холостячки» в Instagram.

Комік розповідає, що він був у Києві, коли розпочалася повномасштабна війна. Йому зателефонував друг і повідомив жахливу новину. Зрозумівши, що відбувається, Андрій Рибак заціпенів:

«Ніколи такого не відчував… Мікс тривоги та безпорадності. Перші дні пройшли в якомусь незрозумілому очікуванні. Постійно чекав, що от зараз прокинусь — і виявиться, що це був страшний сон. Потім прийшла злість, а далі вона поступово трансформувалась у бажання діяти і якось допомагати країні перемогти», - розповідає ведучий.

Рибак додав, що не залишився у столиці. Спочатку він відвіз своїх друзів, які потребували допомоги, у безпечне місце, зокрема, і за кордон. Сам зібрався до тероборони Житомира, звідки він родом. Однак комік отримав відмову. Пояснили, що підрозділи укомплектовані більш, ніж на 100%.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Андрій Рибак і Олексій Тригубенко. Instagram/holostyakstb
Андрій Рибак і Олексій Тригубенко. Instagram/holostyakstb

Пізніше Андрій зрозумів, що у нього велика аудиторія, а це – потужна зброя. Тому почав підтримувати ЗСУ інформаційно і фінансово за допомогою соцмереж. Коміка підтримали колеги з проекту «Холостячка»: Олексій Тригубенко, Євген Ковтуненко, Олександр Еллерт, Макс Тарапата і Дмитро Шевченко. Разом з місцевою громадською організацією чоловіки займаються збором коштів на тепловізори та амуніцію для ЗСУ.

«З такими людьми, як у нашій країні, ми точно переможемо! Це наша найголовніша зброя. Хай джевелін та байрактар не ображаються! Вони також круті»,- жартує Андрій Рибак.

Нагадаємо, що блокада Маріуполя змусила Злату Огнєвіч діяти.

Читайте також, що Олександр Еллерт підказав росіянам, як розхитати кремль.