Стало відомо про важливий крок у житті колективу "Без Обмежень". Позбулися букви " Z " в назві зі зрозумілих всіх причин.

Вже місяць практично пройшов з моменту, як російська армія вторглася в Україну. І для своєї " спецоперації "вони придумали, якщо так можна сказати, неординарний знак, який складається просто з літери"Z". Багато хто почав порівнювати його зі свастикою.

Тепер всі, хто має якесь хоч відношення з цією буквою відчувають себе ніяково. Не пройшов повз і колектив, який раніше називався БЕZ Обмежень. Зараз вони вирішили прибрати букву З назви.

Без обмежень, фото: Instagram
Без обмежень, фото: Instagram

"Було красиво, але стало ще краще! Причина всім зрозуміла. Ми не хочемо будь-яким чином асоціюватися з тими, хто знищує нашу державу і наших людей", — йдеться в заяві групи.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що колектив разом вже більше 20 років. Вони зібралися в місті Мукачево в 1999 році, і носили тоді назву Without Limits. У 2007 році група змінила назву на БЕZ Обмежень, і ось черговий апгрейд через війну в Україні.

Варто відзначити, що цей знак зараз активно поширюють по всій Росії, і починають використовувати у всіх словах, де є буква "З". Все більше ці дії Російської Федерації нагадують фашистську Німеччину за часів Другої світової війни.

Нагадаємо, що Володимир Путін вторгся в Україну практично місяць тому, 24 лютого. Саме з того дня звичне життя українців змінилося раз і назавжди.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ відбили ще 7 атак ворога, знищивши багато техніки: Російські матері не дочекаються 100 синів

Раніше повідомлялося, що Путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "зі сльозами на очах"

Також, найбагатша 9-річна дитина Африки безжально висміяла Путіна.