Ще задовго до самого святкування Великодня, 2 травня 2021 року, українців готували до того, що в цей день порядок громадян і публічну безпеку забезпечуватимуть десятки тисяч представників правоохоронних органів.

Відомо, що правоохоронці заступають службу також і за контролем дотримання карантину. Спочатку йдеться про роз'яснювальну роботу, а в разі ігнорування - про притягнення порушників до адміністративної або кримінальної відповідальності. Національна поліція просить громадян дотримуватися соціальної дистанції і використовувати засоби індивідуального захисту (маски), проте віруючі, мабуть, вирішили не прислухатися до подібних закликів.

Віруючі, скріншот: Youtube
Віруючі, скріншот: Youtube

Виходячи з фотографій, які публікуються в соціальних мережах, церкви наповнили люди, що знімають або зовсім не використовують маски. Такі знімки з'явилися і на сторінці УПЦ у Facebook, але й про українців у Києво-Печерській Лаврі.

У Великодню ніч люди забули про соціальну дистанцію та пандемію коронавірусу, яка за рік позбавила життя 3 мільйонів людей. Щодня в Україні хворіють тисячі городян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віруючі, фото: Facebook
Віруючі, фото: Facebook

Нагадаємо, найкращі молитви на Великдень за здоров'я, мир і удачу: допоможуть кожному зі світлою душею

Як повідомляв "Знай.ua", молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння

Знай.ua писав, Великодні незвичайні традиції: навіщо хлопці обливали дівчат водою і чому б'ються яйцями