Відомий український дизайнер Андре Тан розповів українцям, як можна полагодити психіку під час війни. Те, що багатьом зараз так необхідно.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем яким він є. Раніше Андре Тан давав поради стосовно стилю, а зараз є волонтером, і висвітлює всю правду про війну в мережі.

Чоловік зазначив, що якби 23 лютого до нього підійшли і сказали, що весь наступний місяць він буде прокидатися від звуку розриваються снарядів і сирен, він би подумав, що це божевільний.

Однак, все це стало реальністю, але треба жити далі. Саме тому він щодня намагається, щоб принести своїй країні і шанувальникам щось корисне.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"У ці дні воює кожен українець, хтось на фронті, а хтось-у своїй голові. Зараз душевний спокій - на вагу золота! Без психологічних лайфхаків-нікуди! Я перелопатив купу матеріалу на цю тему і знайшов найефективніші" - пише Андре Тан.

Він вважає, що в ці дні не можна ні в якому разі перевантажувати себе інформацією. Потрібно вибрати до двох офіційних джерел, і тільки звідти черпати інформацію.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Постійно читати новини в десятках Telegram-каналів не потрібно. Це до добра не доведе, адже ви будете виснажені, і не залишиться сил на важливі справи.

Що стосується плачу. Плакати-це нормально. Не можна ні в якому разі стримувати сльози, якщо накриває. Особливо перед сном, адже це один із способів вашого організму впоратися з відчаєм.

Якщо у вас періодично з'являється сильна злість-це теж нормально. Адреналін від страху. В організмі підвищується кортизол, який потрібен для реакції: «бий або біжи». Щоб виплеснути страх допоможуть легкі фізичні навантаження-поприсідайте або повіджимайтеся.

Якщо близьких немає поруч, постійно будьте на зв'язку, адже голос рідної людини може заспокоїти.

Андрій Тан, фото з Instagram
Андрій Тан, фото з Instagram

Дітям важко теж, як ніколи. Дозвольте їм поплакати, і ні в якому разі не лайте. Говоріть, що бояться це нормально, читайте казки, складайте історії про майбутнє.

Підсумував Андре Тан пост важливою фразою, що перемога не за горами.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов пожартував над машинами росіян після жорстких санкцій: їздитимуть тільки на таких

Раніше повідомлялося, що воіни ЗСУ відбили ще 7 атак ворога, знищивши багато техніки: Російські матері не дочекаються 100 синів

Також, Лілія Ребрик видала, що зробить першим після перемоги над російськими окупантами