Відома українська співачка Оля Полякова записала чергове відеозвернення. Стосувалося цього разу воно Маріуполя, який окупанти практично зруйнували всього за кілька тижнів.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка допомагає українцям, а також записує звернення, де розповідає всю правду про війну в Україні.

Цього разу її звернення торкнулося Маріуполя, де ведуться запеклі бої. Місто по суті знаходиться в блокаді, і там відбувається гуманітарна катастрофа.

"Війська Російської Федерації не дозволяють влаштувати зелені коридори, або хоча б ввести туди гуманітарну допомогу. Обстріли не припиняються. У блокаді вже третій тиждень без води і їжі перебувають понад 300 тисяч осіб. Кожна хвилина для них критична" - почала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме тому вона звернулася до політиків з усього світу, а також до мільйонів людей з проханням висвітлювати цю проблему. Потрібно говорити про це постійно, адже люди продовжують щодня гинути, а місто вже доведеться повністю відбудовувати заново.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Майже згасла надія. Надія, що цей жах закінчиться. На те, що світ почує крик Маріуполя. Ми не маємо права про це мовчати. Люди, разом з нами кричіть, моліть з нами, просіть, допоможіть зупинити катастрофу в Маріуполі. Маріуполь повинен жити" - підсумувала українська співачка.

Нагадаємо, що ЗСУ видовищно знищили склад боєприпасів загарбників

Раніше повідомлялося, що Путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "зі сльозами на очах"

Також, найбагатша 9-річна дитина Африки безжально висміяла Путіна.