Лідерка українського електро-фолк-гурту ONUKA, Ната Жижченко, розмістила нову публікацію в соціальній мережі Instagram, присвячену будинку її дідуся в Чернігові. Як відомо, зараз місто потерпає від ворожих обстрілів і фактично відрізане від Києва.

Співачка поскаржилася, що не змогла відсвяткувати свій день народження, як планувала, в будинку дідуся у Чернігові. Його реставрацією вона з чоловіком займалися весь минулий рік. Родина планувала там жити та відкрити музей дідуся з майстернею.

«Але життя вносить свої коректури. І хоча я киянка за місцем народження, саме Чернігів - «це моє місто. Бо тут є мій дім»… Я знаю, що зараз не до особистого. Не до днів народження. І світ вкрай сюрреалістичний. Деякий час тому ми виїхали на західну Україну. Волонтерили. Допомагали, як могли. Але це було для мене вкрай важко», - пише виконавиця.

Вони вирішили повернутися додому, до Києва, бо «вдома і стіни допомагають».

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Onuka, фото: Facebook
Onuka, фото: Facebook

«Я не плакала з 24 лютого. Стала кременем, стрижнем, крицею. І лише одного разу, коли в їдальні дали розсольник, мене накрило. Я залишилась сама і ревіла, як в останній раз. Я ненавиджу цей суп, але його так часто готувала в дитинстві моя бабуся. Я їй пообіцяла, що я приготую такий самий для мого сина і його дітей на її кухні в нашому будинку. І якщо його не стане, я відбудую його знову. Як вулицю. Як місто. Як країну... За кожну дитину, за кожне життя. За нас. Все буде Україна», - розпачливо ділиться Ната.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов написав вірш для України.

Крім того, "Ми круті. Сміливі. Відчайдушні": ONUKA підтримала флешмоб "йди нах*й". Нас не перемогти.
Поради для українців, як не залишитися без вітчизняного ТБ.