"Холостяк" Михайло Заливако поділився новим жартівливим відеороликом, який підніме настрій будь-якому українцю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям з інтересом стежать 183 тисячі осіб.

У ролику чоловік намагається ногами розвалити якусь споруду в лісі. Стара споруда з дерев'яними дверима розсипається від ударів ніг, а автор ролика за кадром весело сміється при цьому.

"Зеленський і Арестович через місяць біля бункера Путіна", - свідчить жартівливий підпис до відео.

"Чекаю не дочекаюся", "Такий міцний як його хвалена армія міра«, "Ага і Чик-чырик кричить всередині, де вихід від сюди Вова, нам п * здец", "Вже давно це треба зробити! Через місяць всі міста розбомблять", "Нехай так і буде", - сміються в коментарях до відеоролика українці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Сама б вже сходила", "Аж настрій піднявся", "Смішно, якщо б не було так сумно, давно пора, так як гинуть люди і виживають щосили!", - додають інші глядачі.

Нагадаємо, Михайло Заливако влаштував Ганні Богдан романтику на місці їхньої першої зустрічі - згадали прем'єру"Холостяк-11".

Раніше Знай писав, Вербич з " Динамо "придбав для української армії дрон, бронежилети і медикаменти:"це виявилося нелегко". Він закупив для військових необхідну в бойових діях техніку та екіпіровку

Також Знай писав, "Холостяк" Михайло Заливако порівняв Олександра Лукашенка з актрисою фільмів для дорослих - "Кожен раз істерика". Михайло Заливако розкрив справжню "професію" посібника Путіна Олександра Лукашенка.