Відомий український співак Melovin, яким захоплюється багато українців, вирішив змінити звичну зачіску через війну із російськими загарбниками.

Цього разу він присвятив допис у соціальній мережі Instagram, де на його сторінку підписано 238 тисяч активних користувачів, своєму новому іміджу.

Він вважає, що під час запеклої боротьби не час думати про догляд за волоссям.

«Слава Україні за ЗСУ! P.S Меловінатори, все гуд! На сьогоднішній день, без зачіски мені набагато зручніше, інші пріоритети. #зачіскипізніше», - запевняє співак.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він також опублікував відео, на якому показує свою поголену голову. Треба додати, що голова виконавця рясно вкрита татуюваннями. Melovin крутить головою перед камерою і демонструє зуби в хижій посмішці.

«Після війни я, мабуть, теж трохи вкорочу своє довге волосся!», «Какой череп ровный», «Вот это, я понимаю, экономия на шампуне», «С обновлением, Мэл», «Людина яка сидить навпроти Мела: а їсти будемо?», «Тебе реально очень идет», «Героям Слава ! Мужній красень, український козак, Мел в тебе ще не було козацького "оселедця"», - впевнені українці.

Melovin. Фото: скрін youtube
Melovin. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що у Києві після нічного обстрілу загинуло 8 осіб: пропагандистські ЗМІ назвали ТЦ складом боєприпасів

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім пообіцяв сюрприз російським окупантам від жителів Миколаєва

Також, Melovin заспіває для українців, які змушені покинути свої домівки: "Підтримаємо музикою".