Відомий український артист Потап вирішив повеселити своїх шанувальників у складний для всіх час. Порівняв полонених російських окупантів з тваринами.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, і знайшов він його на просторах інтернету, найімовірніше. Артист є активним користувачем даної платформи, і використовує її зараз для того, щоб доносити до всього світу правду про війну в Україні.

При цьому, не забуває він і веселити своїх шанувальників, так як всі вже втомилися від постійної перевірки новин щогодини. Потрібно поберегти своє ментальне здоров'я.

У ролику чоловік розповідає, що приїхав в село, і побачив двері дерев'яні, де вибита буква "Z", яка стала символом "перемоги" для російських окупантів, і свастикою для всього цивілізованого світу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Він відкрив ці двері, і все зрозумів - там лежали свині, або як назвав їх автор ролика-полонені.

У коментарях користувачі почали писати про те, що це їх повеселило, і не потрібно так образливо про тварин, адже вони набагато краще російських окупантів.

"Шо ви ось це кабанчиків ображаєте";

"Не ображайте свинок";

"Навіть вони краще, такі милі";

"Ці полонені підуть походу в розхід на Великдень".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Російська Федерація нещадно напала на українські території місяць тому, 24 лютого. Рівно місяць українці відстоюють свої землі, і у них це виходить зробити.

Російські окупанти деморалізовані, адже вже всі давно зрозуміли, хто насправді ворог. Вони не розуміють мети війни, яку розв'язав Володимир Путін.

Нагадаємо, що Арестович влучно висміяв Путіна і Лукашенка, які погрожували взяти Київ за три дні

Раніше повідомлялося, що Чорнобаївка-Бермудський трикутник для окупантів: феномен селища з 17 століття.

Також, Надя Дорофєєва показала незламне серце України