Команда проєкту «Зірковий шлях» зустрілася з MELOVIN у Львові. Співак продовжує творчу діяльність, але знаходить час на те, щоб допомогти біженцям і військовим. Заради цього зірка зі своєю командою перейменував і переробив всі свої фан-пабліки в координаційні центри.

«Ми допомагаємо родинам, жінкам з дітьми переїхати з більш небезпезпечних місць і міст, де зараз йде запекла боротьба, – розказав про роботу координаційних центрів MELOVIN.Також ми збираємо гроші на закупівлю обмундирування для наших військових, тому що це вкрай необхідно».

Під час ексклюзивного інтерв'ю для YouTube телеканалу «Україна» співак уперше розповив про створення треку «Не зволікай».

«Я написав всі куплети ще у 2016 році. Так іноді трапляється: я дістаю «з тумбочки» пісню і розумію, що вона максимально підходить для нашого часу, – поділився MELOVIN. – Приспів я писав уже в машині, коли ми з командою виїхали з Києва. Я почав адаптувати текст під сьогодення, і одразу було зрозуміло, що це справді може бути гімном сучасності».

Зірка розказав, що вже втратив двох знайомих протягом війни, і намагається зробити все заради перемоги.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Війна – це не тільки тримати зброю та бути на передовій. Це також інформаційна війна, тому ми ведемо боротьбу в соцмережах і поширюємо правдиві факти для росіян, до яких достукатися просто неможливо, – прокоментував співак в інтерв'ю, – але ми намагаємося це зробити».

Щодо російських колег, MELOVIN відповів, що в нього немає там друзів.

«Російські артисти не визнають того, що коїться у світі, – пояснив зірка. – Не може вся планета збожеволіти, коли бомблять пологові будинки і вбивають дітей та жінок».