Відомий російський музичний продюсер Козирєв не зміг більше мовчати і звернувся до своїх співвітчизників, витримуючи норми заборон Роскомнадзора.

Музичний критик, продюсер "Radio Maximum" і "Наше радіо" в Facebook показав різницю між Бумбоксом і Поліною Гагаріною.

Михайло написав, що будував формат цих радіостанцій з бажанням зберегти якийсь спільний культурний простір.

"Воплі Відоплясова, Ляпіс Трубецькой і Brutto, Zdob Si Zdub, Океан Ельзи, Mgzavrebi, Ніно Катамадзе, Бумбокс, 5'nizza, Brainstorm, Іван Дорн", - це були зусилля зберегти якусь музичну спільність людей, яких щось об'єднало. Він попросив своїх підписників звернути увагу на те, що публікують ці музиканти у соціальних мережах.

"Ви ж пам'ятаєте, у них ніколи не було жодних ворожих постів стосовно Росії. Але настали темні часи. Наша країна відкрила повномасштабну В...У ("спец операцію", як вимагає її називати Роскомнагляд)".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Він попросив порівняти фото відважного Андрія Хливнюка, який з автоматом у руках захищає своє місто, та послухати "зґвалтовану Поліною Гагаріною в Лужниках цоєвську "Кукушку"".

На його думку одразу все зрозуміло, хто з примусу, хто від розпачу, тому що в цих містах гинуть їхні рідні люди.

"Моє питання до вас: як ви можете підтримувати цю жахливу криваву В...У? Я все-таки відчайдушно сподіваюся, що те, що я робив, якимось чином було недаремно... Що ви щось почули у текстах, щось зрозуміли, якісь паростки проросли...", - написав Козирєв.

Він також пригадав назви деяких пісень, та закликав попри пропаганду усвідомити де темрява, а де світло.

Нагадаємо, раніше українська артистка закликала весь світ перестати мовчати про війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Святослав Вакарчук показав, як приймають переселенців на заході України.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала незламне серце України.