Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук записав відеозвернення з Рівного, де відвідав центр для переселенців. Там він познайомився з молодою українкою Настею та її маленькою дочкою Вікою, які приїхали з Чернігова.

Співак розповів, що біженок на заході країни прийняли добре і поселили в хороших умовах. Незважаючи на це, дівчата зізнаються, що дуже хочуть додому.

Настя, яка до війни працювала медсестрею в Чернігівському міському центрі сучасної онкології побажала терпіння:

«Дуже сумую за рідним містом, за своєю роботою. Колеги, які зараз залишилися на містах, а також ті, які роз’їхалися, тримаймося… Тримайтеся, моя кохана онкологіє, тримайтеся усі мої знайомі. Зараз такий час», - говорить Настя, тримаючи на руках маленьку донечку.

У свою чергу Святослав Вакарчук поруч поділився позитивним настроєм і вірою в світле майбутнє:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Ми обов’язково всі міста розблокуємо, звільнимо, І все буде добре. Рано чи пізно з такими чудовими людьми Україна переможе. Слава Україні!» - переконаний артист.

У підписі до відео фронтмен «Океану Ельзи» звернувся безпосередньо до жителів Чернігівщини, які залишаються вдома:

«Наші дорогі Чернігівчани, вся країна з вами! Усі по кроку наближаємо час, коли виженемо окупантів, - і до наших міст і сіл повернеться мир і щасливе життя», - йдеться в публікації артиста в Instagram.

Нагадаємо, що Слава Камінська знайшла заміну Арестовичу.

Читайте також, що "випадковий" біженець Монатік виступить в Польщі з благодійним концертом.