Сьогодні, 24 березня, виповнився рівно місяць з тих пір, як російська федерація розпочала повномасштабну війну на території України. Українська реперка Alyona Alyona у своєму Instagram нагадала українцям і світу, що нам довелося пережити за цей місяць.

Артистка опублікувала коротке відео, яке демонструє жахи українського сьогодення: розбомблені міста, палаючі будівлі, окривавлені люди, армія, мітинги і маленькі заплакані, поранені дітки. Усе це показали за 22 секунди під виття сирени тривоги. Насправді ж минув цілий місяць, 396 годин. І це коштувало Україні 130 невинних дитячих життів.

«Закрийте небо над Україною», - закликають в ролику.

Біля відео у публікації Alyona Alyona залишила також короткий пост, у якому просить підписників не шкодувати слів подяки у цей важливий день.

Реперка наголошує, що спочатку необхідно подякувати самому собі за те, що тримаєшся. Потім - нашій владі, яка залишається крутою і з кожним днем тільки наближає нас до перемоги. Наступні на черзі Збройні сили:

«Вони наші ангели, наші захисники, наше сьогодні і наше завтра», - пише Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На думку співачки, потрібно подякувати ще й друзям, які залишаються поруч і допомагають «своїм існуванням», журналістам, бо ті розповідають про «хворого дідуся з чорним майбутнім», і волонтерам – міцному тилу всій країні. Зрештою Alyona Alyona додала, що сьогодні усі варті подяки.

«Усі молодці. Хтось більше, хтось менше, але молодець кожен. Нас не готували до такого життя, а ми оп - і вже місяць нічо так тримаємось. Я знаю, що перемога вже близько! Слава Україні», - переконана зірка.

Нагадаємо, що в мережі показали хіт про мужність українських воїнів.

Читайте також, що Alyona Alyona назвала звички українців, що з'явилися за 21 день війни.