Відомий ведучий та екс"Холостяк" Микита Добринін, розповів про своє бачення війни, та показав, де служить у обороні.

Микита Добринін досі намагається пояснити для себе причини, чому путін почав війну з Україною. Йому не зрозуміло, що для путіна крім власних амбіцій немає діла ні до українців, ні до свого власного народу, який він вважає всього лише гарматним м'ясом. Тому на сторінці Instagram СТБ, присвяченій шоу "Холостяк", Микита дав інтерв'ю.

"Війна в Україні триває місяць, помирають старі, діти та жінки, руйнується інфраструктура, НАТО досі не закрило небо над Україною. Якщо путін реально боявся загрози з боку цієї організації — лише тому, що в нього в голові велика війна, всіх судить по собі, і це вже параноя. Чому він вирішив, що має право вриватися зі зброєю на територію сусідньої країни і диктувати свої умови?", - не розуміє ведучий.

Добринін наголошує, що зараз мова йде в першу чергу про руйнування України, але й свою власну країну цей правитель руйнує.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Микита розповів про наслідки воєнних дій, які чекають на північних сусідів.

"А що з росією? Практично весь світ проти неї, це ганебне тавро назавжди очорнило її репутацію. Родичі кількох тисяч військових навіть не зможуть їх поховати, бо для російського уряду краще витратитись на пересувні крематорії, ніж озвучити реальні масштаби втрат", - заявив Добринін.

Також він знову звернувся до росіян, та закликав до "віри в себе і дій".

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко залишається в Києві попри війну, живучи з експідопічним на "X-факторі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Маски-шоу" Борис Барський підтримав бойовий дух українців оптимістичними рядками.

Також "Знай.ua" писав, що Макс Барських показав світу справжнє, жадібне і злісне обличчя Росії.