Макс Барских звернувся до світу, та показав жадібність та агресію росіян, їхні плани озвучені на каналах пропагандистського телебачення.

Співак висловив свою однозначну позицію, після того, як розпочалася агресія росії в Україні. Він засудив всю політику путіна та заборонив свою музику на території рф. Тепер він публікує свої відео з бомбосховищ, а цього разу показав своїм шанувальникам, чим загрожує ця країна всьому світові.

Відео, яке розмістив Макс Барських - офіційні виступи на роств головних пропагандистів, які відкрито заявляють, що не зупиняться на Україні, а підуть далі, Польща, Естонія, Литва, та власне і Вашингтон і Лондон - для них немає меж... У одному з уривків путін так і каже, що у росії нема кордонів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Макс звернувся до англомовної аудиторії та написав такі слова: "Росія не збирається зупинятися на Україні. Ми повинні об’єднати нашу владу проти цієї злісної федерації, щоб запобігти непотрібній смерті та кінця світу! Подивіться на обличчя, емоції та ставлення російської політики. Це виглядає як чисте зло, жадібність, ненависть і агресія".

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко на кілька днів втратила зв'язок з чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов висміяв "зомбованих" росіян і попередив про неминуче.

Також "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні.