Ведучий «МастерШеф» та відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво на особистій сторінці в Instagram прозвітував перед українцями про свою роботу за місяць війни.

Кухар та його команда готують гарячі обіди для українців:

«Щодня ми готуємо у наших ресторанах для української армії, поранених мирних жителів, людей у притулках та всіх, хто потребує. Допоможіть нам своїми пожертвами. Допоможіть нашій гуманітарній справі!» - закликає Ектор.

За словами телеведучого, щоденно кухарі його ресторанів ВАО і NĂM, а також ресторанів-партнерів, готують від 2000 порцій гарячих обідів для громадян. Зірка «МастерШеф» називає своїх колег героями невидимого фронту.

Ектор Хіменес-Браво уточнив, що з командою піклується про військових - ЗСУ, тероборонм і поліції, людей у бомбосховищах, медиків та їхніх пацієнтів, пенсіонерів, залізничників, працівників міської інфраструктури та фармацевтичних підприємств.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво. Instagram/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво. Instagram/hectorjimenezbravo

Шеф запевнив: зупинятися вони не будуть. Він додав, що кожного дня його команда отримує безкоштовно та закуповує тони продуктів для українців. Разом з тим, Ектор просить небайдужих жертвувати кошти: ⠀

«Продовжувати готувати ми можемо завдяки вашій допомозі!» - запевняє шеф-кухар.

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво показав героїчний вчинок українських дітей у Туреччині.

Читайте також, що переможці Євробачення-2021 Maneskin зробили боляче росіянам.