Відома українська співачка Оля Цибульська випустила нову композицію, яку присвятила війні. А якщо бути точніше дням, які доводиться переживати українцям.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз артистка доносить до всього світу правду про війну, яку розв'язала Росія. Цього разу вона презентувала свою нову пісню, яка доступна на всіх майданчиках.

Називається композиція "Минає день".

"Були дні, коли я не могла навіть говорити не те, що співати. І в ці дні ви писали мені, що я повинна, тому що ви знаходите сили пережити жах саме в музиці. Мені страшно так, як кожному з нас. І незважаючи на великий словниковий запас, не вистачає слів, щоб описати жах і біль війни. Але любов не перестає" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

І кожне повідомлення, кожне слово і визнання - все це фронтові листи, які після перемоги України будуть публікуватися в книжках. Дуже важливо зараз продовжувати любити, як ми все це робили до війни, як зазначає Оля Цибульська.

"Цей кліп зібраний з ваших фото і відео, а головне – з ваших листувань. Спасибі, що довірили мені кожен скрін і кожні обійми. Слава Україні! Ми обов'язково переможемо. Проходить день. А я люблю вас все сильніше, ніж вчора!" - підсумувала артистка.

У коментарях користувачі підтримали артистку, і почали писати, що про це думають:

"Скоро буде МИР💙 💛";

"Боже, до сліз! У мене син військовий, і його чекає дівчина!";

"Ми з вами не переживайте, дай бог ми переможемо 🇺 🇦 Слава Україні🇺 🇦 🇺 🇦".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Росія напала на Україну більше місяця тому, 24 лютого. Того дня життя громадян змінилося раз і назавжди.

Нагадаємо, що ЄС допоможе у відновленні після війни: створюється трастовий фонд солідарності

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти продовжують переходити на бік ЗСУ, прийшло усвідомлення-розвідка МО України

Також, в Одесі бездомний знайшов ручний гранатомет і передав на користь ЗСУ: всі допомагають у боротьбі з окупантом