Відома українська співачка, телеведуча та кума Дзідзьо Оля Цибулсьька показала, як на неї впливає осінь та ПМС.
Оля Цибульська має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими світлинами, відео, чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб. Цього разу у розділі stories Оля Цибульска розповіла, як на неї впливає осінь.
Виявилося, що коли наступає осінь та ПМС Олі Цибульській постійно хочеться їсти, особливо це відбувається ввечері. Через те, що зірка дуже пильно стежить за своєю фігурою вона цього собі дозволити не може, тому їй доводиться стримувати себе.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"21:43 хочеться їсти, Несторе що робити?", - запитала Оля Цибульська у свого сина.

Маленький син зірки, який цьогоріч пішов до школи порадив мамі піти поїсти, якщо вона цього хоче. Однак, зірка заперечила і з сумом зізнався, що тоді може не влізти у свої джинси.
Також зірка вирішила поділитися своїми лайфхаками, які допоможуть не їсти на ніч. Перш за все потрібно подивитися на фото на якому ти собі подобаєшся, це має відбити бажання їсти. Або ж можна приготувати їжу на завтра аби понюхати її досхочу.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжню Олю Цибульську застукали за любощами з Віталієм Козловським: "Більше подобається". Оля Цибульська попросила поради

Також "Знай.ua" писав, розлучений Дзідзьо повалив білявку на ліжко: "Сучка стара". Дзідзьо здивував поведінкою

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще