Українська співачка, художниця і телеведуча Анджеліка Рудницька показала, як російські окупанти втрачають свою техніку в Україні і розсмішила шанувальників. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

З початку вторгнення в Україну російські війська продовжують активно втрачати свою техніку, при цьому їм ніхто не допомагає. Весь "професіоналізм" другої армії світу показала співачка Анджеліка Рудницька.

Анжеліка Рудницька. Фото: скрін youtube
Анжеліка Рудницька. Фото: скрін youtube

Так, знаменитість опублікувала фото, на якому можна побачити втоплений в невеликій водоймі російський танк. Ймовірно російські загарбники навіть не дивляться куди їдуть і тим самим полегшують роботу бійцям ЗСУ.
"Бандерівське заливне. Як вам?",- пожартувала співачка.

"Чудово! Ось тільки природу шкода... Дай Бог, після перемоги відродиться наша красуня-Україна!", "Сподіваюся він не порожній", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва випадково розкрила ім'я майбутнього чоловіка, хто претендує на місце Дантеса: "Буде як у Потапа з Каменських".