Соловій розповіла журналістам «Зіркового шляху», що разом зі своєю командою активно допомагає ЗСУ та пересічним українцям.

«До мене звернулися хлопці, яких я знаю багато років, з 68 окремої єгерської бригади, яка виникла не так давно. Я зібрала за 2 дні 150 тисяч гривень. Це не така велика сума, треба набагато більше. Але я відчуваю, що до мне є кредит довіри, і, що ці гроші дійдуть до свого призначення. Ми замовили більшість позицій, моя помічниця знайшла, де можна замовити безкоштовно рації, бронежилети. Але це не єдине чим я займаюся. Я у Львові поселила багато людей через своїх знайомих, адже квартиру знайти через ріелторів нереально», - ділиться Соловій з журналістами каналу «Україна».

За словами зірки, за цей час вона перестала спати і сильно схудла.

«Це дуже важливо, якщо ви відчуваєте, що втрачаєте сили, перш за все, подбайте про себе, тільки тоді ви зможете допомагати іншим. Це як надягнути кисневу маску у літаку, спочатку собі, лише потім ви можете комусь допомогти, інакше буде паніка і ні до чого хорошого це не призведе», - порадила співачка.