Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала поліції, який заявив, що готовий здатися в полон російським окупантам, щоб врятувати дітей з обложеного Маріуполя. Публікацією зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Генерал української поліції В'ячеслав Аброськін запропонував російським загарбникам себе в якості заручника в обмін на можливість евакуювати дітей з Маріуполя, який знаходиться в облозі. Він нагадав, що безпосередньо з 2014 по 2018 рік організовував протидію проти окупаційних сил в Донецькій області, тому розшукується загарбниками.

Скрін instagram
Скрін instagram

Надя Дорофєєва, як і мільйони українців, захопилася хоробрістю українського героя, який готовий пожертвувати собою заради того, щоб врятувати дітей, які опинилися буквально в полоні безжальних російських загарбників.

Раніше Знай писав, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва випадково розкрила ім'я майбутнього чоловіка, хто претендує на місце Дантеса: "Буде як у Потапа з Каменських". Фанати Дорофєєвої і Дантеса згадали один знаковий моментт.