У соціальній мережі показали розкішні кадри, на яких можна побачити світових зірок, що підтримують Україну у важкі часи. Стало відомо, що дуже багато зірок на боці добра і світла.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Світові селебрітіс, які підтримують Україну З першого дня війни десятки зірок написали, що всім серцем засуджують російську агресію. Перераховували чималі суми, кликали переселенців до себе, влаштовували концерти і просто показували Путлєру середній палець. Крістен Стюарт, Джаред Лето @jaredleto, Стівен Кінг, Armin Van Buuren @arminvanbuuren, Олівер Фелпс @oliver_phelps, Бенедикт Камбербетч, Том Одел @tompeterodell, Майкл Дуглас, Белла Хадід @bellahadid, Мей Маск @mayemusk... Нас надихає, що світ не мовчить. Разом ми сильніші, разом ми ближчі до перемоги!", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна українська аудиторія, яка стежить за світовими зірками, не змогла пройти повз такого теплого посту. Люди не стали мовчати і почали писати свої коментарі під даними кадрами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крістен Стюарт, instagram.com/kristenstewartx
Крістен Стюарт, instagram.com/kristenstewartx

"У такий складнмй час чужі стають рідними а рідні чужими", "мила Куніс і Єштон,, Джек Ніколсон, Дженіфер Еністон", "Міла Куніс
Ештон Катчер", "Боже, світові зірки підтримують Украіну, а наші украінські , які в Москві - зрадили свою Украіну! Бумеранг працює!!! Слава Украіні!!!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що ЗСУ зізналися, що влаштували справжнє пекло для окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Сергій Притула розповів про нові дрони для ЗСУ.