Відомий український телеведучий Сергій Притула ще до повномасштабного вторгнення рф активно допомагав українським захисникам. Тепер, коли в країні йдуть активні бойові дії він не припиняє робити все можливе, щоб допомогти ЗСУ, але цього разу він звернувся в instagram і до українців.

Сергій Притула розповів, що кожен українець може допомогти ЗСУ. Він закликав допомогти у зборі коштів на безпілотник, який дуже потрібен українським захисникам. Такий літальний апарат допоможе зберегти життя нашим захисникам.

Скрін, Instagram Притула
Скрін, Instagram Притула

"Я занадто часто чув у житті фразу "це неможливо", щоб звертати на неї увагу! Нам виявили ще один комплекс БПЛА! І це ще краще, ніж той, який ми збирали минулого тижня!!! У комплексі 2 дрона, модель Гібридна з бензиновим двигуном, час польоту до ВОСЬМИ годин! Дальність польоту до 850 км з віддаленням від станції до 150 км. і найцікавіше — кожна ПТАШКА зможе понести до 25 КГ корисного вантажу а тепер в головне... ціна питання: 490 000 євро. Бронь на комплекс - 2 дні. Я знаю, що ця війна вимотує нас усіх і спустошує наші гаманці. Але ми будемо битися за збереження життя кожного солдата, який бореться, щоб зберегти наші життя!",- написав телеведучий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Знай писав, Джордж Візлі з "Гаррі Поттера" об'єднався з Олександром Усиком, щоб врятувати українців: "Купивши речі".

Також ми писали, письменник Сергій Жадан показав, як виживають харківські коти під обстрілами: "Сумні, але горді".

Нагадаємо, Анджеліка Рудницька показала бандерівське заливне: два "інгредієнта" і готово.