У соціальній мережі повідомили про те, що легендарна українська модель, яка зуміла закохати в себе майже весь світ, Алла Костромічова допомагає гуманітарною допомогою українцям.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Модель Алла Костромічова зібрала 14 тонн гуманітарної допомоги Зараз 35-річна @alla у Польщі, але навіть за кордоном допомагає Україні. Разом із волонтерами зірка зібрала гуманітарну допомогу, яка поїхала на Батьківщину. «Ми успішно передали мешканцям Харкова, Києва, Миколаєва 14 тонн їжі, ліків та необхідних речей», – поділилася Алла", - повідомляється в соціальній мережі.

Українська публіка, яка дізналася про цю приємну новину, не зуміла стримати емоцій і почала писати відгуки зі словами подяки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін, Instagram Костромічова
Скрін, Instagram Костромічова

"Спасибі велике вам від Харкова!", "Красуня на Салтівку тепер доставити б...а не тільки до метро...там люди вийти не можуть до метро..або до центру..", "А потім кажуть що ця гум допомога надається в магазинах і за шалені гроші", "Головне щоб все дісталося місця визнання", "молодець", "спасибі величезне....", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що українцям повідомили, що на блокпостах більше не видаватимуть повістки до військкомату.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Усик розповів про реванш з Джошуа.

Також портал "Знай" писав, що стало відомо, що російські мільярдери почали масово продавати свої літаки.