Ще в перші дні війни лідер популярного українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк вирішив стати на захист України і відправився в терроборону Києва. У суботу, 26 березня, фронтмен гурту Андрій Хливнюк потрапив під мінометний обстріл і отримав поранення.

Про це знаменитий співак розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, стало відомо, що лідер гурту "Бумбокс" 42-річний Андрій Хливюк потрапив під мінометний вогонь, і в результаті цього отримав поранення. Відомо, що осколок потрапив йому в обличчя, і поранив щоку.

Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака
Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака

"Мінометний вогонь і щасливий 300. Для моїх слухачів з росії. Ось з якими нацистами ви воюєте, ідіоти "- різко висловився лідер"Бумбоксу".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака
Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака

Так, на місці обстрілу музиканту надали першу медичну допомогу – наклали пов'язку на рану на обличчі. Ймовірно після цього його доставили в лікарню, але духом він не падає, навіть посміхається.

Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака
Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака

"На жаль, наша колона втратила два пікапи, але вірю, що наші волонтери з цим впораються", - повідомив Андрій Хлівнюк.

Нагадавши, група "Бумбокс" на чолі з Андрієм Хливнюком взяла зброю, щоб захистити Україну: "наші козаки!". Андрій Хливнюк повідомив українському народу, що він отримав зброю і відправився в тероборону.

Раніше Знай писав, продюсер" Наше радіо " РФ поставив крапку на Гагаріній і Газманові, порівнявши їх з Бумбоксом і "ВВ": "відчайдушно..."

Також Знай повідомляв, лідер гурту" Бумбокс "Андрій Хливнюк звернувся до російських окупантів:" Вас спалять, за те що ви робите тут"