Зірка The Kardashians Кендалл Дженнер привела фанатів в сказ своїми останніми знімками в Інтернеті, коли вона позувала у відвертій нижній білизні, щоб просувати свій майбутній проект з сестрою Кайлі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кендалл Дженнер вразила шанувальників, з'явившись в повністю розрізанній сукні, щоб виставити напоказ свою підтягнуту статуру.

26-річна модель завантажила в мережу три своїх знімка в бузковому вбранні з ремінцями, який відповідав кольору її чохла для телефону.

У Кендалл були її фірмові пасма брюнетки, прямі і опущені нижче плечей, що демонструють гламурний макіяж.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зірка також дражнила новий проект з сестрою Кайлі, підписавши твіт: "Коллаб Round 2 KENDALL x KYLIE відбудеться 6 квітня! BTS @kyliejenner @kyliecosmetics".

Кайлі розповіла більше про проект у своїх соціальних мережах, написавши в Instagram: "KENDALL X KYLIE 2.0 вийде 6 квітня. Я відчуваю себе такою щасливою і схвильованою, працюючи над ще однією співпрацею в області макіяжу з моєю сестрою @kendalljenner !!! Наша перша спільна колекція все ще є однією з моїх улюблених, але я не можу чекати, поки ви, хлопці, побачите, що ми маємо для вас на цей раз..."

Багато з мільйонів підписників Кендалл в Instagram поспішили відповісти на її початковий пост і засипали модель похвалами.

Крім цього, Кендалл нещодавно потрапила в заголовки газет після того, як повністю роздяглася для непристойної фотосесії.

Нагадаємо, що соковите тіло Кайлі Дженнер випало з сукні.