Стало відомо, що популярний український телеведучий Даніель Салем майже з самого початку війни відправився в тероборону. На даний момент є кадри, які показують, що в нього стріляли окупанти.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці "Зоряний шлях"

"Ворожа куля влучила в автівку Даніеля Салема. «Я вибір зробив давно. Не пробачу їм Дітей і в полон нікого не візьму... Ми охороняємо нашу землю. Ми переможемо, адже вміємо любити, вміємо дихати на повні груди, сміятися страху в обличчя. Люблю тебе, моя Україно», — додав ведучий «Зіркового шляху». @daniel_jihad_salem, пишаємося!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Українська аудиторія, яка стежить за останніми новинами, не змогла пройти повз цю новину. Люди не стали мовчати і вирушили писати коментарі, щоб повідомити, як вони пишаються своїми захисниками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"Дійсно пишаємось!!! Вірю в ПЕРЕМОГУ!!! Вірю, що дуже скоро заспіваємо наш гімн під мирним небом вільної і квітучої УКРАЇНИ!!!", "Храни Вас бог", "Бережи вас Бог", "Хай Господь Вас береже!!!", "Тримайтеся, ми всі за вами як за кам’яною стіною бережи вас Бог", "Пишаємося, вони свои зірки залишили дома взяли зброю и пішли захищати, шана", "Правильно! Пишаємося! Удачі вам! Разом до перемоги над російськими загарбниками! СЛАВА УКРАЇНІ!", "Боже бережи всіх захисників!", "Хай Господь охороняє! Пишаємося", "Які в нас охерені чоловіки. Не ховаються за спідницями мами чи жінок, а йдуть захищать Україну! Пишаюся вами", - пишуть відгуки користувачі Мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як далі діятимуть окупанти.